Bevis på et langt liv | Eukanuba

Bevis på et langt liv

Mød Utah, 17 år

Med EUKANUBA og passende pleje

For bedre at kunne forstå, hvilken virkning kosten kan have på en hunds levetid, har EUKANUBA lavet en undersøgelse over ti år, hvor bl.a. 39 meget specielle labradorer indgik.

Deres sundhed og levetid blev overvåget, og resultaterne var enestående – tæt på 90 % af de labrador retrievere, som blev fodret med EUKANUBA kombineret med passende pleje, blev ældre end racens typiske levetid på 12 år.

Hvad der er endnu mere utroligt er, at næsten en tredjedel (28 %) af hundene øgede deres levetid og blev hele 15,6 år. Én hund, Utah, blev hele 17 år og 11 måneder. Det svarer til ca. 109 menneskeår.

Her hos EUKANUBA brænder vi for, at hjælpe din hund med at kunne leve et længere og sundere liv sammen med dig. Derfor giver vores specialfoder til hundens forskellige livsstadier en specielt sammensat ernæring, der er baseret på hundens levetid.

** Exceptionel levetid blandt labradorer (15,6 år) defineres som at leve +30 % længere end racens typiske levetid på 12 år.

 

 

Mød hundene

 

 Hund på en mark  Hund, der løber på en mark
 Bunny,  16 år  Clown,  16 år
 Hund i højt græs  Utah
 Iowa,  17 år  Utah,  17 år

"Longevity" Råd

Vi har samlet et "Longevity" Råd, som er et anerkendt panel bestående af dyrlæger, opdrættere og eksperter inden for kæledyrsernæring. De aftalte, at de enestående resultater viste og redefinerede, hvordan vellykket ældning blandt hunde kan se ud.

”Kun EUKANUBA har vist, at deres ernæringsmæssige ny-opfindelser kan hjælpe flere hunde med at udnytte deres genetiske potentiale og opnå en exceptionel lang levetid. EUKANUBAs førsteklasses foder kombineret med god dyrlægepleje og daglig pleje har gjort det mulig for hunde at leve et sundt og længere aktivt liv," The Longevity Council

EUKANUBAs sortiment

Vores 10 år lange observationer har været uundværlige i forhold til at opbygge vores viden og har hjulpet os med at udvikle vores nye foder opskrifter. Den har hjulpet os med at belyse, hvordan de forskellige ernæringsmæssige komponenter i en opskrift kan tilføre sundhed og velbefindende, der opbygges i ét livsstadie og føres videre til det næste for øget livslang velbefindende.

Vores lækre opskrifter indeholder alle de vitaminer og mineraler, som din hund behøver for at kunne tilgodese hvert eneste aspekt af dens fysiske velbefindende såsom stærke knogler og smidige led, en skinnende og strålende pels samt sunde tænder og et sundt tandkød.