Dylans historie | Eukanuba

Dylans historie

Hos EUKANUBA er vi stolte af at levere kvalitetsernæring, der følger din hund gennem hvert livsstadie. Mød Dylan, en livlig Flat-Coated Retriever, som er blevet fodret med EUKANUBA, siden han var hvalp.

Navn: Dylan

Alder: 7 år

Bor i: West Sussex

Yndlingslegetøj: Tennisbold

Dylan er en syv år gammel Flat-Coated Retriever, som bor i West Sussex med sine ejere Mike og Sarah og parrets anden Flat-Coated Retriever, 13-årige Apollo.

Dylan blev en del af familien, da han bare var en hvalp. Mike og Sarah vidste, at de ville holde sig til den race, de elskede, og havde et særligt ønske om en hund med den mindre almindelige leverfarve fremfor den sædvanlige sorte. Efter at have ledt hos opdrættere af Flat-Coated Retrievere i området, fandt de endelig en leverfarvet han – den yngste i et kuld på 13 hvalpe.

Som de fleste hunde, elsker Dylan at løbe. Han jagter gladeligt sin foretrukne tennisbold i timevis – endda helt ud i havet!

Dylans rejse med EUKANUBA

Dylan blev fodret med EUKANUBA Puppy, da han var lille. Det gav ham al den energi, han havde brug for, til at vokse og udvikle sig. Udover at kopiere alt, hvad den ældre hund Apollo gjorde, lærte Dylan hurtigt at opføre sig pænt ved hjælp fra DHA - det er i alt EUKANUBAs hvalpefoder. DHA hjælper hvalpe med indlæring og de bliver derved lettere at træne.

En strålende og sund pels

Flat-Coated Retrievere har lange, smukke pelse, og det er derfor vigtigt, at holder den i god stand. EUKANUBA indeholder det optimale niveau af omega 6- & 3-fedtsyrer, som bidrager til en strålende og sund pels, og det kan helt sikkert ses på Dylan.

 

“Jeg får så mange komplimenter om Dylans pels” siger Mike “og jeg tror, at det skyldes kvaliteten af foderet. De ydre tegn på en sund hund afspejler virkelig, hvad man putter i den.”

Den rette støtte til knogler og led

Udover en sund og skinnende pels på ydersiden, kan Dylans ejere også være sikre på, at han får alle de rigtige næringsstoffer han har brug for indefra. Da Dylan var cirka 18 måneder, skiftede hans ejere han foder til EUKANUBAs voksenfoder. Det giver ham det rette niveau af protein og fedt, som hjælper ham med at opbygge muskelmasse, såvel som kalcium og glucosamin, som hjælper med at holde hans knogler og led sunde.

Dette er særligt vigtigt for større racer, da de kan opleve problemer med deres led senere i livet. 

At holde en optimal body condition

Nu hvor Dylan er syv år gammel, fodrer Mike og Sarah ham med EUKANUBA til modne hunde. Den smagfulde opskrift er rig på frisk kylling, hvilket hjælper Dylan med at opretholde muskelmassen og holder ham i den bedst mulige form for et langt og sundt liv.

“En af de største glæder ved at have hund er, at selvom du har haft en rigtig dårlig dag, er de glade for at se dig, når du kommer ind ad døren. Med hjælp fra EUKANUBA ser vi frem til at tilbringe mange flere lykkelige år med Dylan ved vores side.” Mike