Hjælper med at holde Siberian Huskyer løbende | Eukanuba

Hjælper med at holde Siberian Huskyer løbende

Navn på opdrætter: Stuart og Suzanne Alexander

Sted: Skotland og Sverige

Stuart og Suzanne Alexander fra Skotland opdrætter og arbejder med racen Siberian Husky. Denne race er den ultimative arbejdshund, som elsker at løbe. Som slædehunde er de skabt til udholdenhed og kan indtage op til 10.000 kalorier om dagen.

I Skotland træner Stuart og Suzanne med deres hunde året rundt, og de tager dem også med på træningsture til udlandet. I de seneste år har de taget hundene med til Sverige i tre måneder, hvor vejret er koldere, og sneen gør, at de kan løbe meget længere distancer.

“Kosten er utrolig vigtig for vores hunde,” udtaler Suzanne. ”De har brug for en kost med et højt energiindhold, der både indeholder proteiner af høj kvalitet og fedtstoffer.”

Proteiner af høj kvalitet er altafgørende for opbygningen, vedligeholdelsen og fornyelsen af muskler, hvor fedtstof udgør den primære energikilde. I følge deres erfaringer er den rette balancen mellem disse to ingredienser meget vigtig.

“I årenes løb har vi prøvet nogle forskellige mærker,” siger Suzanne. “Vi har haft lidt problemer, bl.a. fordi de forskellige produkters kvalitet har varieret. Vi har også oplevet, at vores hunde har tabt sig. Og så har vi også oplevet dårlig kundeservice!”

Derfor skiftede vi til EUKANUBA

På en af deres ture til Sverige bemærkede parret, at mange af deres hunde havde løs afføring. Det virkede som om, at hundenes kost ikke kunne holde trit med deres ekstra behov for energi. Dette var noget, de var meget ivrige efter at få løst.

De besluttede sig for at begynde med at fodre hundene med EUKANUBA Premium Performance, og de blev meget hurtigt glade for den beslutning.

“Vi er utroligt tilfredse med foderet,” bekræfter Suzanne “Det er virkelig god kvalitet og ens i forholdt til indholdet, hvor fordelingen af protein og fedtstoffer er helt ideel. Foderet tilgodeser vores hundes muskler, opretholder deres vægt og forsyner dem med den fornødne energi.”

Parret tilbringer nu deres anden vinter i Sverige, og deres hunde har ikke haft problemer med løs afføring, siden de skiftede foder. De har også haft to hvalpekuld på EUKANUBA, og alle hvalpe stortrivedes. “Vi kommer ikke til at fodre vores hunde med andre fodermærker”.

Opdrætternes bedste råd:

  • Siberian huskies er skønne kæledyr, men de kræver også en hel del motion og med deres store trang til at jage efter bytte, skal de altid være i snor, medmindre de befinder sig i et lukket område omkranset af et meget højt hegn.
  • De er født til at løbe, og de trives med arbejde – f.eks. trække en slæde, vogn, scooter, cykel eller løbe ved siden af dig. Husk på, at Siberian Huskies nemt kan få det for varmt i varmere temperaturer.     
  • De kræver også en hel del mental stimulering, og du får også brug for en virkelig god støvsuger!