Hvorfor EUKANUBA | Eukanuba

Hvorfor EUKANUBA?

FÅ ET LANGT OG SUNDT LIV SAMMEN MED DIN HUND

Vi har beskæftiget os med kæledyrspleje siden 1969, så vi ved, hvad dit kæledyr behøver for at leve et langt og sundt liv ved din side.

Vores lækre opskrifter giver skræddersyet ernæring til din hund, så den kan bevare en optimal kropsbygning hele livet igennem.
 
Så uanset om du ønsker at give din nye hvalp en god start på livet eller passe rigtig godt på din hund, der er oppe i årene, giver EUKANUBA din bedste ven al den ernæring, den har brug for.

Optimal kropsbygning – Hvad betyder det for din hund?

Hos EUKANUBA brænder vi for at holde din trofaste følgesvend i den bedst mulig form. Derfor er alle vores opskrifter skræddersyet til alle livsstadier og hundestørrelser, hvilket er med til at støtte din hund i at udnytte sit fulde potentiale.

Dit forhold til din hund er er en tovejsrelation – en tæt forbindelse. Og som i ethvert tæt forhold er det sådan, at jo mere du giver, desto mere får du igen. Derfor spiller du også en vigtig rolle.

At sørge for, at din hunds er i optimal kropsbygning, vil sige at passe på alt det, du kan se, såsom pels og rene tænder, men også det du ikke kan se, såsom din hunds immunforsvar og led.

En opskrift, der understøtter et lang, sundt liv

Hos EUKANUBA bruger vi kun animalsk protein af høj kvalitet, og vi bruger aldrig koncentrerede vegetabilske proteiningredienser i vores opskrifter. Vi bruger også fiberstoffer og en nøje sammensat blanding af vigtige vitaminer og mineraler, baseret på vores mange års erfaring.

Vi sorterer alle vores ingredienser nøje og udfører mere end 120 kvalitetskontroller, så du kan stole på, at du altid får det bedste.

Vores foder er også miljøvenligt, hvor mindst 25 % af vores fabriks energi genereres af vores helt egen vindmølle.

Vores unikke historie

Vores navn – EUKANUBA (”You-Kan-Noo-Bah”) – er et ord, der stammer fra 1940'ernes jazzkultur. Det blev reserveret til noget, der var ”i toppen” eller ”uforligneligt” – og det kunne være alt lige fra den seneste sang eller en hurtig bil.

I 1969 ledte stifteren af EUKANUBA efter et mindeværdigt navn til sin nye opskrift på hundefoder. Kvaliteten var uforlignelig, så det eneste, han manglede, var et navn, der var helt specielt.

I dag er EUKANUBA stadig et "Top-produkt”. Med ingredienser af høj kvalitet er foderet specielt udviklet til alle hundens ernæringsmæssige behov samt tilpasset dens størrelse og forskellige livsstadier.  Så når du vælger en pose EUKANUBA, sørger du for, at din hund får det bedste.

 

relateret Produkter

Se alle produkter