Hundesikring af din have | Eukanuba

Hundesikring af din have

Din have er et fantastisk sted, hvor din hund kan løbe rundt og udforske, og hvor du og din hund kan lege sammen. At hundesikre din have er en god måde at sikre dig, at din hund er tryg og sikker i sine omgivelser, selv når den er alene hjemme.

Her er nogle tips til, hvordan du gør din have sikker for din følgesvend:

  1. Hegn: De fleste af os benytter en form for metal- eller træhegn til at forhindre vores hunde i at strejfe omkring, men sørg for at dit hegn ikke har nogen skarpe kanter eller splinter, som kan skade din hund. Hvis du giver din hund et halsbånd med break-away-funktion på, kan den være fri med et ryk eller to, hvis den bliver viklet ind.
  2. Kemikalier: Meget kommercielt gødning og ukrudtsbekæmpelse er nu sikre for dyr, forudsat at producentens instruktioner følges, men noget kan forårsage sygdom. Sørg for at læse mærkatet på hver emballage, før du bruger midlerne i din have. Når du ikke bruger dem, skal du sørge for, at de opbevares sikkert og uden for din hunds rækkevidde.
  3. Planter: Nogle af haveejerens mest elskede blomster og buske er skadelige, når de spises af hunde. Disse omfatter tulipan- og påskeliljeløg, taks og liljer. Skift disse varianter ud med andre favoritter, eller plant dem i blomsterkasser over din hunds højde. Beskyt dine blomster med et tyndt trådhegn, en næsten usynlig barriere, som vil holde din hund væk, men som stadig tillader dig at nyde blomsterne.
  4. Udstyr: Hunde er nysgerrige skabninger og vil sandsynligvis gerne undersøge alle dine haveredskaber. Græsslåmaskiner, ukrudtsskærere eller kædesave bør aldrig efterlades indenfor et kæledyrs rækkevidde – sørg for at låse dem sikkert inde i et skur eller andet sikkert område, og hold øje med dit kæledyr, mens du bruger dem.
  5. Vandområder: Hunde elsker at dykke ned i en pool, men nogle gange er de høje vægge i en swimmingpool eller et boblebad for høje for dem, til at de kan komme sikkert ud igen. Hvis du har en dam, er det sandsynligvis en god idé at lægge net over den for at holde dine fisk sikre. Sørg altid for at tildække eller indhegne dine vandområder, når du ikke er i nærheden.