Prisvindende Irske Settere | Eukanuba

Prisvindende Irske Settere

Kennel navn: Braidmount

Sted: Edinburgh

Mona Hunter og Will Brown har masser af erfaring og passion for opdræt og udstiller Irske Settere. Mona har udstillet siden 1992 og Will har været involveret siden 1970’erne.

Irske Settere er prægtige hunde; elskelige, smidige og elegante. De er så særprægede på grund af deres fyldige, valnøddefarvede, silkebløde pels, en egenskab, der skal være i perfekt stand ved udstillinger.

Braidmounts rejse med EUKANUBA

De skiftede til EUKANUBA for nogle år siden og har været meget tilfredse med resultatet.

“Det holder vores hunde i rigtig god form. God holdning og muskler, velbalanceret med hensyn til vægt og det hjælper dem med at holde deres pels i perfekt stand”.

Resultaterne taler for dem selv. Siden de begyndte at fodre med EUKANUBA, har de oplevet stor succes med to af deres tæver, Braidmount Geisha Girl og Fairhaven Louise Mountbatten på Braidmount, som har vundet hhv. 31 og 22 mesterskabscertifikater ved prestigefyldte hundeudstillinger. De er med rette stolte af deres præstationer.

“Jeg er fuldstændig overbevist om, at EUKANUBA har bidraget til at holde vores Settere i vindende stand” sagde Mona.

De har også opdrættet to kuld med succes, siden de begyndte at fodre med EUKANUBA. De fodrede deres hvalpe med EUKANUBA Puppy til hvalpe af mellemstore racer, med fremragende resultater: 

“Begge kuld var dejlige, livlige og robuste - EUKANUBA Puppy giver dem en fantastisk start i livet og vil forhåbentlig hjælpe med at producere mange fremtidige mestre”.

Opdrætternes bedste råd:

  • Fodr med et godt kvalitetsfoder og hold dig til det. Hvalpe og yngre hunde kan nogle gange være lunefulde med hensyn til foder. Men det, der er vigtigt at vide, er, at det du giver dem, opfylder deres ernæringsmæssige behov.